munkamix

...a szabadúszók és az otthonról dolgozók börzéje!      Legyen neked is honlapod!
Programozás Adminisztráció Support, ügyelet Bedolgozás Adatrögzítés Rendezvény Üzletkötés Egyéb
Nyitólap

Gyakran felmerült kérdések

- Mi ez itt, mire való?

A Munkamix oldalt elsősorban azoknak fejlesztettük, akik a főfoglalkoztatástól eltérő munkát keresnek, vagy kínálnak. Természetesen nincsenek kizárva a főállásra is nyitott muinkáltatók és munkavállalók. Mint a szlogenünkben is olvasható: "a szabadúszók és az otthonról dolgozók börzéje. Ebből adódik, hogy várjuk mindazokat, akik a távmunka, részmunkaidő, vállalkozás, bedolgozás világában érzik magukat a legjobban, illetve ilyen jellegű munkát kínálnak."

- Hogyan érdemes használni a Munkamix oldalt?

A Munkamix oldala a hagyományos hirdető és közvetítő oldalak egyfajta keresztezése. A munkavállalók profilja egyben egy apróhirdetés is, amelyre a lehetséges munkáltatók rákeresve megnézhetik, érdemes-e a hirdetővel felvenni a kapcsolatot. A munkáltatók regisztrálnak - mint munkáltató - ezen kívül pedig külön meghirdethetik azon feladatokat, projekteket, amelyhez munkatársat keresnek. Ezek között pedig a munkavállalók tudnak böngészni. Egy biztos, az oldal hasznossága, vagyis az, hogy minél több munkaadó és munkavállaló egymásra találjon, itt is alapvetően a tagok aktivitásán múlik. Ha csak beregisztráltunk és hirdettünk, az önmagában fél siker. Használjuk is az oldalt, aktívan keressük a nekük megfelelő munkapartnert!

- Regisztráció során miért van szükség az email azonosításra?

Az email azonosítás fontos azért, hogy senki ne regisztrálhasson másvalaki email címével, vagy helytelenül megadott email címmel. Ez garantálja azt is, hogy az oldalon valóban csak létező személyek konkrét szándékkal regisztrálnak, tehát az oldalon lévő adatok mindig valós személyt, elérhetőséget és szándékot takarnak.

- Miért kell megadnom a nevemet és elérhetőségemet az oldalon?

Alapvető szükséglet ez arra, hogy a lehetséges partnerei egyáltalán felvehessék Önnel a kapcsolatot. A személyes elérhetőségeit csak regisztrált tagok láthatják.

- Problémám adódott az email hitelesítésével. Mit tegyek?

Regisztráció során a böngészőjében megnyílik egy ablak, ahol meg kell adnia azt a tokent, amit elküldtünk Önnek email-ben. Semmiképp ne zárja be ezt az ablakot a token megadása előtt, és ne is ebben az ablakban nyissa meg az email-jét. Erre a célra nyisson új ablakot. Az email címére ezzel egy időben érkezik az a levél, amelyben az tokent elküldjük. Ezt a tokent kell átmásolni az ellenőrző ablakba, és elküldeni ellenőrzésre. Ha jól csinált mindent, akkor már be is léphet a felhasználónevével és jelszavával. A token másolása történhet begépeléssel, vagy akár a megszokott kijelölés-másolás módszerek valamelyikével. Ha nem kapott levelet, akkor ellenőrizze a spam mappáját, illetve az egyéb lehetséges mappákat, ahová levele érkezhet. Ha sehol sem találja, ellenőrizze a bevitt email cím pontosságát. Végső esetben megpróbálhat egy újabb regisztrációt, vagy kérje segítségünket elérhetőségünk valamelyikén. Ha a fenti műveletek problémát okoznak, nem javasoljuk, hogy alapos számítógép-kezelői tudással keressen munkát, de feltétlenül segítünk a regisztráció véglegesítésében!